93 735 57 83 Horario : De Lunes a viernes de 9 a 21h. Sábados de 9 a 14h.
 

 

TRACTAMENTS ESPECIALS

EVITA PRATS

Facialista · Cosmetóloga · Especialista en Medicina Estètica.

TRACTAMENTS FACIALS
El primer pas per a tenir una pell sana i equilibrada consisteix a preparar qualsevol tipus de pell amb un tractament global en el qual actuarem sobre diferents aspectes com ara…

Oxigenació, desintoxicació, Falta de llum, equilibri del PH, Activació del nostre propi sistema de producció de col·lagen i elastina, la recuperació del to de la musculatura facial és molt important per a tenir una pell hidratada, embuatada, ferma i amb un equilibri de les glàndules sebàcies.

L’aplicació de R. F. Indiba, la IPL Ellipse, la R. F. Gènesi i la combinació de diferents tecnologies i tècniques emprades durant els més de 30 anys d’experiència que avalen a la nostra Directora Tècnica, fan que la combinació de totes aquestes tècniques de treball, puguem oferir uns resultats espectaculars en la nostra pell.

 

Facial Oxigenante – 150€ – 75min.
Facial Desintoxicant – 150€ – 75min.
Facial Acne – 125€ – 60min.
Facial antienvelliment – 180€ – 90min.
Facial Despigmentante – 180€ – 90min.

TRACTAMENTS DESPIGMENTANTS PROFUNDS

La cura facial és important a totes les edats: trobar el tractament facial perfecte o la crema facial adequada pot ser una gran elecció perquè ajuda a la pell a mantenir-se hidratada, tonificada i radiant en qualsevol moment del dia, la qual cosa contribueix a donar-te un aspecte encara més jove i lluminós.

Evita Prats i Cos Jove han desenvolupat nombrosos tractaments facials, dissenyats per a respondre de la manera més eficaç a totes les teves necessitats de bellesa i benestar. Pots optar per un ventall de productes de primeres marques per a llevar amb delicadesa el maquillatge i les impureses, o per una crema hidratant facial si desitges una pell suau i tersa, o fins i tot per una
màscara hidratant per a revitalitzar i nodrir la pell, també als especials tractaments ansietat amb nostra aparatología que et recomanarem per a rejovenir el rostre, que permeten combatre eficaçment els signes de l’edat i prevenir les arrugues i altres imperfeccions de la pell.

Aplicarem un tipus de tractament o un altre.

Tranex – 180€ – 60min.
Fenol – 180€ – 60min.
TCA – 180€ – 60min.
Cosmelan – 690€ – entre 8 i 10 hores.
Làser IPL Ellipse – 200/300€ – 90min.

LÀSER IPL REJOVENIMENT DÈRMIC
Es tracta d’un dels nostres tractaments “estrella” i ja fa més de 20 anys que confiem en una marca pionera a nivell mundial: ELLIPSE.

Mantenir una pell jove i lluminosa per sempre és possible.

El làser IPL de Ellipse, és un dels nostres millors tractaments per a reparar i tractar diferents elements de la pell, enfront d’un envelliment prematur tant en l’excés de melanina oxidativa, (per a aconseguir una despigmentación general), com redensificación del teixit gruixut, disminució del porus dilatat, esclerosamientos de petits capil·lars, telangestasias, rosacis, etc.. i aconseguir una redensificación dermica en un procés d’unes 5 sessions consecutives i en època d’hivern.

Es pot tractar:

Facial – 200€ – 50 min.
Coll – 50€ – 25 min.
Escot – 70€ – 25 min.
I
Dors de les mans – 150€ – 45 min.
Facial + Coll – 240€ – 70 min.
Facial + Coll + Escot – 300€ – 75min.

LIFTNIG TENSOR AMB HIFU 4D
El HIFU és una tècnica de medicina estètica indolora i no invasiva que s’utilitza per a eliminar cúmuls de greix i reduir la flaccidesa tant en el rostre com en unes certes parts del cos.

Els ultrasons d’alta densitat focalitzats, serveixen per a aconseguir a través de mecanismes locals, fer un tibat molt natural i molt segur sense afectar altres estructures ni mucoses.

A través d’uns aplicadors amb la profunditat adequada segons cada cas i cada zona es pot tractar la zona facial, el coll, bosses dels ulls, en el cos i cara interna dels braços, aductores en cames, zona de les domin, flancs i cartutxeres.

Amb una sola sessió i en els casos més complexos dues sessions a l’any.

Beneficis del HIFU

És una tècnica no invasiva.
No danya els teixits adjacents a la zona tractada.
Redueix les línies d’expressió gràcies a l’estimulació del col·lagen i l’elastina.
Destrueix el greix de manera permanent.
No és dolorós, per la qual cosa no requereix d’anestèsia.
Es pot usar en qualsevol tipus de pell i durant tot l’any.

HIFU FACIAL+COLL+BORSES EN ELS ULLS – 480€
HIFU CORPORAL – 495€
ABDOMEN – 495€
BRAÇOS – 495€
CARA INTERNA CAMES – 495€
CARTUTXERES – 495€
GLUTIS – 495€

DERMAPEN, MICRONEEDLING, MESOTERÀPIA
Dermapen és una de les últimes tendències dins de l’estètica facial i és que es tracta d’una mena de llapis que esborra imperfeccions i que ens ajuda a lluir un rostre molt més homogeni i terso.

Beneficis de Dermapen

Millora la pell i elimina signes de l’edat com a arrugues, taques i cicatrius.
Aconsegueix millorar la tersura de la dermis gràcies a l’activació de col·lagen i elastina.
S’aconsegueix un rostre més lluminós, nodrit i hidratat.
Redueix la flaccidesa pròpia del pas del temps.
El microneedling és un procediment mínimament invasiu en el qual es realitzen múltiples micro puncionis en la pell a través d’un dispositiu amb forma de corró que conté micro agulles.

Principals beneficis del microneedling

Reducció de signes d’envelliment i de marques d’expressió. …
Millora de la textura de la pell. …
Unificació del to del color de la pell. …
Redueix marques d’acne, cicatrius i estries. …
Permet una millor absorció de productes facials.

Què és la mesoteràpia

Primer dir que la mesoteràpia és un tractament de tipus no quirúrgic. Una tècnica no invasiva i indolora i que no porta amb si gairebé cap efecte secundari. És una estupenda opció si no es vol passar per quiròfan i mantenir després un postoperatori llarg i pesat.

L’aplicació d’actius a nivell hipodèrmic és una tècnica senzilla i molt antiga, adequada per a introduir pèptids, petites substàncies de principis actius estèrils, per a aconseguir diferents objectius, vitamines en el cas de pells apagades i amb falta de vida, els pèptids com a promotors d’una organització cel·lular general, els hialurònics H. A. en els casos de falta d’hidratació, resequedat, arrugues, o els DAMAE i silici orgànic en aquelles zones que han perdut el to i l’elasticitat, també es poden infiltrar cèl·lules mare de manera ambulatòria en aquelles zones més apagades i amb falta de vida.

FACIAL – 195€ – 75 min
FACIAL + COLL – 240€ – 75min
CAPIL·LAR – 195€ – 75 min.
CORPORAL 2 zones – 195€ – 60 min.
CORPORAL 1 zona – 150€ – 40min

MICROPIGMENTACIÓ
La micro pigmentació és una especialitat emmarcada en el camp de l’estètica la fi de la qual és el d’embellir, corregir o millorar determinats trets de l’anatomia corporal, tant masculina com femenina.

El tractament consisteix en la implantació de pigments a nivell dèrmic per a dotar de color i forma a diverses parts del cos, sent les més habituals en el cas de les dones: ulls, llavis, celles, cuir cabellut i pit. En els últims anys, cada vegada es recorre més a la micro pigmentació com a tractament correctiu per a dissimular imperfeccions com a cicatrius, o bé, per a camuflar malalties que provoquen la pèrdua de pigmentació en la pell, com pot succeir en el cas del vitíligo o despigmentación de la pell. Aquesta forma de maquillatge ha estat també una gran ajuda per a persones amb malalties o tractaments pels quals li cau el pèl. Es considera una tècnica de maquillatge permanent.

Es realitza en primer lloc un estudi de color i forma depenent de la zona a tractar per a poder triar el més adequat a la zona a tractar, segons cada cas i persona, aquí més que mai la individualitat és la protagonista, cada persona és diferent, amb més de 20 anys d’experiència, Evita prats decidirà el tipus de dispositiu a utilitzar en cada cas.

ESTUDI I DISSENY DE CELLES – 395€
ESTUDI I DISSENY DE LLAVIS +FARCIT – 450€
ESTUDI I DISSENY DE EYELINER – 1 Línia 395€ – 2 Línies – 495€.
PERFILAT DE LLAVIS – 395€.
FARCIMENT DE COLOR GLOSSET LLAVIS – 395€.
REPÀS DE COLOR A l’any – 250€
RETOC Addicional color – 150€.

El temps és d’unes 2 hores, 2,5 hores aprox.

DEPILACIÓ LÀSER IPL2, FOTO DEPILACIÓ
La foto depilació Ellipse, és l’equip de làser mèdic d’última generació, concebut amb la més alta tecnologia i experiència en el camp de la fototerapÍa, la qual cosa assegura qualitat, fiabilitat, i resultats extraordinaris. Provat i garantit al 100%.

Fases de creixement del borrissol:

AnÀgena. El pèl està creixent i per tant és visible. En aquesta fase la llum és absorbida pel color del pèl convertint-la en energia calòrica i transmetent aquesta calor al fol·licle, destruint l’arrel.
CatÀgena. El borrissol s’aprecia, però està separat de la matriu, per la qual cosa la conducció de calor al fol·licle no s’aconsegueix, no som efectius.
Exògena. El borrissol es desprèn del fol·licle.
TelÒgena. És l’etapa de repòs, és a dir, no hi ha borrissol. La sessió de foto depilació tampoc és efectiva.

Conseqüentment són necessàries diverses sessions de foto depilació: cal aconseguir que la sessió actuï sobre el major percentatge possible de pèls en fase anágena.

ENGONALS – 50€/70€ – HOME
AXIL·LES – 30€/45€ – HOME
LLAVI SUPERIOR O BARBETA – 30€
FACIAL COMPLET – 60€
BRAÇOS – 70€/85€ – HOME
GLUTIS – 60€/90€ – HOME
CAMES SENCERES – 140€/250€ – HOME
MITGES CAMES – 80€/150€ – HOME
PACK ENGONALS+AXIL·LES – 60€/100€ – HOME
PACK ENGONALS+AXIL·LES+P. E. – 180€/320€ – HOME
PACK ENGONALS+AXIL·LES+1/2PIERNAS – 130€/250€ – HOME
ESQUENA – 75€/110€ – HOME
PIT – 75€/110€ – HOME

EXTENSIÓ DE PESTANYES PÈL A PÈL
Les extensions de pestanyes tenen la funció d’augmentar la quantitat de pestanyes per a intensificar la mirada i engrandir els ulls. Per a aconseguir el seu objectiu, s’agreguen pestanyes fetes amb fibres sintètiques, fins i tot poden ser de seda o polyester, amb la finalitat és donar un aspecte 100% natural.

EXTENSIÓ (1) – 100€ – 2 hores
EXTENSIÓ (2) – 125€ – 2,5 hores
EXTENSIÓ (3) – 150€ – 2,5 hores

MANTENIMENT I FARCIMENT D’EXTENSIONS DE PESTANYES

10-16 dies naturals – 45€
24-30 dies naturals – 80€
31-37 dies naturals – 100€

LLEVAR EXTENSIONS DE PESTANYES

50€ – 30 min aprox.

Si necessites llevar-te unes extensions de pestanyes, habitualment és perquè no te les han posat bé i et molesta, en cas contrari cauran soles de manera natural. Si no t’has posat les pestanyes en Cos Jove, o per qualsevol altre motiu els nostres especialistes poden llevar-te aquestes extensions que et molesten.

Reserva hora en el nostre centre.

Cirurgia Estètica

Massatges & Benestar

Tractaments Facials & Corporals

Cirurgia Estètica

Loading...