93 735 57 83 Horario : De Lunes a viernes de 9 a 21h. Sábados de 9 a 14h.

 

Làser DIODO

Elimina el pèl de manera efectiva.

Cos Jove - Tratamientos faciales y corporales

Làser DIODO

La depilació làser és un tractament amb el qual en 10 o 12 sessions s’aconsegueix eliminar el pèl d’arrel, s’utilitza un làser específic que emet una llum que és absorbida per la melanina.
Una dels avantatges de la depilació amb làser díode és que es pot tractar qualsevol zona del cos, no és aconsellable utilitzar-la en la zona periocular a causa dels riscos.
A causa de la calor que es genera, s’aconsegueix parar el creixement del borrissol, o almenys, s’aconsegueix retardar per períodes molt prolongats.
Les sessions depenen de la zona i quantitat de borrissol que tinguem en la zona a tractar. Una vegada tractades les zones es poden realitzar una sessió cada sis mesos o tres mesos en zones més complicades o que ofereixen major resistència.

La durada de les sessions depenent de les zones poden ser :

• Llavi superior: aproximadament 5 minuts.
• Axil·les: aproximadament 15 minuts.
• Anglès: aproximadament 20 minutos.
• Cames: aproximadament 1 hora.

Si realitzem totes les sessions necessàries, l’habitual és acabar per complet amb el pèl en la major part del cos, amb la qual cosa parlaríem d’una depilació definitiva.

En alguns casos, depenent de la zona, és possible que alguns pèls hagin aconseguit sobreviure, de manera que poden tornar a aparèixer, per això es pot realitzar una sessió cada tres o sis mesos depenent de la zona, que finalment, desapareixeran per complet.

Reserva hora en el nostre centre.

Cirurgia Estètica

Massatges & Benestar

Tractaments Facials & Corporals

Cirujía Estètica

Loading...